Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bach-virágterápia képes leírás - Terápia.tlap.hu
részletek »

Bach-virágterápia - Terápia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: terapia.tlap.hu » Bach-virágterápia
Keresés
Találatok száma - 8 db
Ambriel

Ambriel

Nem más, mint egy nagyon egyszerű és természetes gyógymód, mely hatását vadvirágok alkalmazásán keresztül fejti ki. A gyógyeszenciákat, melyek sokkal inkább a beteg személyiségét, mint fizikai állapotát gyógyítják, dr. Edward Bach, angol orvos fedezte fel az 1930-as években. A hagyományos orvoslás és a homeopátia területén eltöltött évek során Edward Bach arra a felfedezésre jutott, hogy az emberek testi bajait nem kategorizálásra használt szokásos betegségtípusokkal lehet leginkább jellemezni, hanem az ezeket kiváltó pszichológiai állapotokkal. Képes volt ezeket az állapotokat felismerni, és a nekik megfelelő eszenciákat beazonosítani. Az eszenciákat a mezők virágai, a vadon fái szolgáltatták.

Bach-virág kártyák

Bach-virág kártyák

Edward Bach, Bach-virágterápia, Bach-therapy, ezotéria, spiritualitás, homeopátia

Dávid Zsuzsa

Dávid Zsuzsa

Bach-virágterápiáról minden.

Gyógyító virágok

Gyógyító virágok

vitamin, vitaminsziget, egészség, highland, fitline, táplálkozás, táplálékkiegészítő, multivitamin

Kőszegi Zsuzsanna

Kőszegi Zsuzsanna

Ezen az oldalon mindent megtatlálsz a Bach-virággal kapcsolatban. Miben segít a Bach-virágterápia? Hogyan hat a Bach-virágterápia. Kinek, mire ajánljuk. Ki volt Dr. Edward Bach? Mi a Bach-virágok hatásmódja.

Piros Kata

Piros Kata

A Bach-virágterápia szelíd gyógymód, mely képes kiutat mutatni a nehéz helyzetekből. Ha úgy érzi, útmutatásra van szüksége élethelyzete megoldásához, tanulási nehézségei vannak, szorong, fél, depressziós, csalódott, vagy épp párkapcsolati problémával küzd, nem tud helyzetekben dönteni, felborult az egyensúly az életében, akkor a Bach cseppek segítséget nyújtanak

Tuti menü