Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egészségközpontok képes leírás - Terápia.tlap.hu
részletek »

Egészségközpontok - Terápia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: terapia.tlap.hu » Egészségközpontok
Keresés
Találatok száma - 22 db
A - level Kft. Pszichológiai Tanácsadó

A - level Kft. Pszichológiai Tanácsadó

Az A-level Kft. Pszichológiai Tanácsadó megnehezült, illetve megváltozott élethelyzetekben foglalkozik tanácsadással, terápiával. A cég budapesti központtal működik. Gyászreakcióval, párkapcsolati tanácsadással, krízis intervencióval, pályaválasztási tanácsadással, grafológiával foglalkozik, életvezetési tanácsadással, grafológiai módszerekkel mutatja ki a hűtlenséget stb.

Agytréner Stúdió

Agytréner Stúdió

AlfaOptima Agytréner Stúdió - Az agytréning mentális állapotfelmérés után feltérképezzük a problémák okait, a gyenge pontokat az agyműködésben. Életmódelemzéssel meghatározzuk a stresszfaktorokat. Alváselemzéssel kiderül az esetleges energiahiány oka. Végül személyre szabott tréningprogramot alakítunk ki. A terápia relaxációs tréningprogramokkal történik.

Angyalszív

Angyalszív

Angyalszív életmód központ és mozgásstúdió Könyvajánló Könyvajánló: Esther és Jerry Hicks: Az érzelmek megdöbbentő ereje Mi volna, ha valaki azt mondaná neked, hogy igenis van célod ebben az életben, ami nem m Bővebben >> AMATILD zenekar Az Önmeghaladó kurzuson fellép az AMATILD Zenekar! Néhány dalukat itt meghallgathatod, fogadd szeretettel! Bővebben >> Somogyi Péter cikke Előadónk, Somogyi Péter cikke: Szenvedély, erő Érdekes felvetés a szenvedély vizsgálata. Nem is gondolunk bele, igazán, hiszen például én nem is n Bővebben >>

Arany Buddha

Arany Buddha

Hangmasszázs, Bach virágterápia, kineziológia, reflexológia, állapotfelmérés, csakraterápia, lélekgyógyászat, családfelállítás, asztrológia, auraelemzés, íriszdiagnosztika, Nia, jóga, masszázsok

Biovital-Melissa Egészségközpont

Biovital-Melissa Egészségközpont

A Biovital-Melissa Egészségközpont a nyugati és távol-keleti gyógymódokat ötvözi, orvos-természetgyógyász szakemberei a modern orvostudomány és a komplementer medicina módszereit alkalmazzák.

Csendsziget Természetgyógyászat

Csendsziget Természetgyógyászat

Célunk, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő kezelést, legyen az akár egy hosszú nap után kényeztető masszázs, stresszel teli életünkben egy megnyugtató reiki kezelés, vagy kineziológiai oldás, testet kimozgató jóga, ha túlsúllyal küszködünk diétás-tanácsadás, cellulit kezelés vagy fülakupunktúra, fájó csontjainkat átmozgató csontkovácsolás, esetleg gyógytorna, nem utolsó sorban pedig a kíváncsiságunkat kielégítő asztrológia, grafológia, Jantra-elemzés, Tarot kártyavetés.

Euromedic Diagnosztika

Euromedic Diagnosztika

A Euromedic Diagnosztika szerte Európában kitűnő hírnévnek örvend, ahol csak Magyarország Kft. legfőbb értékei mentén alakítja jövőképét. Az egészségügyi szolgáltatások magas szakmai és minőségi színvonalával megtartja a szolgáltatásait igénybe vevők maximális elégedettségét. A röntgen vagy ultrahang-vizsgálat mellett olyan szolgáltatások is igénybe vehetők, melyek eddig főként csak kórházakban voltak elérhetőek, mint például az MR-vizsgálat, CT-vizsgálat, mammográfia, angiográfiás vizsgálat vagy csontsűrűség-mérés. A cégcsoport Európa legnagyobb magánegészségügyi szolgáltatója, reméljük Ön sem fog csalódni bennünk. Látogasson el oldalunkra és kérjen időpontot még ma.

Hirdetés
Grafológiával kombinált pszichológiai módszerek

Grafológiával kombinált pszichológiai módszerek

Grafológus pszichológusok nem csak pestieknek gyors megoldást tudnak adni komplex problémáira. Lehetnek különféle problémái, mint családi és párkapcsolati, sőt előfordulhat, hogy mindezt a munkahelyi stressz okozza, akár a munkahelyi alkalmazkodás nehézségei alakíthatják ki. A részletes és biztos önértékelés minden esetben elengedhetetlen. A grafológia segít olyan problémák feltárásában is, amelyek eddig rejtve voltak, melyekre nem is gondol, hogy problémát okoznak esetleg évek óta. Ha úgy dönt, érdekli a kombinált megoldás, hívjon bennünket, biztosan megkapja a megfelelő megoldás kulcsát. Cégeknek tartunk komplex módszerekkel kidolgozott csoportterápiás megoldásokat, akár munkahelyen megoldva. Ki sem kell mozdulnia munkahelyéről, mi elmegyünk munkahelyére.

Lovasterápia gyerekeknek és kamaszoknak

Lovasterápia gyerekeknek és kamaszoknak

A lovas pszichoterápiáról igen kevés információ áll rendelkezésre ma Magyarországon. A honlap részletes leírást ad a módszer lényegéről, a lovasterápiáról általában, arról, hogy milyen lelki betegségek esetén javasolt, hogy hogyan zajlik egy terápiás óra, s miért bír gyógyító erővel az ember-ló kapcsolat. Az oldal szakirodalmi forrásokat is feltüntet lehetőséget adva a további tájékozódásra a témában. A lovas pszichoterápia elsősorban óvodások, iskolások és kamaszok jelentkezését várjuk.

Magyarországi McKenzie Intézet

Magyarországi McKenzie Intézet

A Magyarországi McKenzie Intézetben alkalmazott speciális McKenzie gyógykezelés a gerincproblémák speciális vizsgálati és kezelési rendszere. Ezt a hatékony módszert Robin McKenzie, új-zélandi gyógytornász dolgozta ki. Világszerte az egyik legelterjedtebb és leghatékonyabb gerinckezelési módszer, melyet mára már a világ 40 országában alkalmaznak. Magyarországon leginkább a gyógytornászok munkaköréhez tartozik. Az első alkalmat egy alapos mozgásszervi vizsgálattal kezdi a terapeuta, mely meghatározza a fájdalom okát. Ennek keretében a beteg speciális mozdulatokat és testhelyzeteket ismétel, figyelve közben a fájdalomra gyakorolt hatást. Ezek alapján állítható össze a személyre szóló kezelési program.

Menta Egészségközpont

Menta Egészségközpont

Igényes környezetben lehetőség a gyógytornára, rehabilitációs kezelésekre, fájdalomcsillapításra. Nagy tapasztalattal rendelkező, szakképzett gyógytornászok, gyógymasszőrök, terapeuták a legmodernebb eszközök segítségével biztosítják a minőségi egészségügyi ellátást.

Naturterápia

Naturterápia

Alternativ gyógyulás a kineziológia, bach-virágterápia, magzatkori stresszoldás, masszázs és önismeret segitségével.

PszichoFészek Pszichológiai Magánrendelő

PszichoFészek Pszichológiai Magánrendelő

A PszichoFészek pszichológiai magánrendelő azzal a céllal jött létre, hogy az élet során felmerülő lelki problémákra komplex segítséget nyújtson. A komplexitást több módon is szem előtt tartja: gyermek és felnőtterápiás segítséget, illetve egyéni és csoportfoglalkozásokat is kínál. Mind az egyéni terápiákban, mind pedig a csoportfoglalkozásokban a módszerek széles skálájáról választhat a segítséget kereső. A rendelőben dolgozó szakemberek szemléletében elsődleges az egymással történő együttműködés, amely egy adott probléma több oldalról való vizsgálatát teszi lehetővé. Szeretettel várjuk azokat, akik úgy érzik életükben elakadást tapasztalnak, vagy csupán a lelki egészségük megőrzésével kívánnak foglalkozni.

Spiritmed

Spiritmed

A Spiritmedet azért hoztuk létre, hogy elérhetővé tegyünk olyan eljárásokat, kezeléseket, foglalkozásokat, melyek segítségével csökkenthetőek a stressz és a mindennapi kihívások okozta ártalmak, fokozható a teljesítmény és a koncentrálási képesség, megelőzhetőek betegségek, annak érdekében, hogy egészségesek és sikeresek tudjunk maradni.

Tuti menü