Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Terápia linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Bánfi - Gyógyító [2. oldal]
részletek »

Terápia képes leírás: Bánfi - Gyógyító [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: terapia.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 91 db
Bánfi Andrea

Bánfi Andrea

Széles körű segítségnyújtás testi, lelki problémákra! Kineziológia sok éves tapasztalattal: szorongás, pánik, tanulási, párkapcsolati zavarokra. Választható egyéni és csoportos gyógyulások, tréningek. 'Gondolatmozdító' (elgondolkoztató olvasnivalók sok témában), 'Pihentető percek' a kikapcsolódásért, Chi Kung oktatása, Gyógyítás hangokkal: testmasszázs, meditáció, aktuális hírek, tanfolyamok.

Bellatrix Szépítő Műhely

Bellatrix Szépítő Műhely

1990-ben nyitottuk meg szépítő műhelyünket. Akkor még csak kozmetikai arc- és testkezelésekkel vártuk a hozzánk betérő hölgyeket. Hosszú évek alatt sokat tanultunk és így a kozmetikai kezeléseket mára már kiegészíthetjük az ősi természetgyógyászati módszerekkel is. Ha valakinek egészségügyi problémája adódna, bizalommal fordulhat hozzánk, mert egészségügyi szakdolgozói végzettséggel rendelkező gyógymasszőr és természetgyógyász-mesterkozmetikus várja a gyógyulni, szépülni vágyó kedves pacienseinket.

Bemutatók

Bemutatók

Hangterápia bemutatók.

Beszélgetés Felső Énünkkel

Beszélgetés Felső Énünkkel

A Spirituális Választerápia (SVT) egy lelki-szellemi eljárás, mely az univerzális energiákat használja a tudatalatti blokkok és az előző életekben elszenvedett sérülések gyógyítására. Célja, hogy megtaláljuk és elengedjük a negatív, korlátozó elképzeléseket, programokat, majd támogató eszmékkel helyettesítsük őket. A módszer segítségével megváltoztathatjuk önmagunkat, reakcióinkat, ezáltal pedig életünket.

Biovital-Melissa Egészségközpont

Biovital-Melissa Egészségközpont

A Biovital-Melissa Egészségközpont a nyugati és távol-keleti gyógymódokat ötvözi, orvos-természetgyógyász szakemberei a modern orvostudomány és a komplementer medicina módszereit alkalmazzák.

Craniosacralis terápia Budapesten

Craniosacralis terápia Budapesten

A Formasszás Stúdióban szinte minden problémát orvosolni tudnak. A képzett és kiváló szakmai tudással rendelkező masszőr tökéletes munkát végez. Craniosacralis terápia remek választás, amennyiben az idegrendszert érintő bármilyen panasszal fordulnak hozzá a páciensek. Allergia, mozgásszervi problémák, pszichés és anyagcsere zavarnál, nőgyógyászati panaszok esetén, hát- és fejfájás esetén is egyaránt jó választás ez a kezelési forma. A stúdió a XIII. kerületben kereshető fel, előzetes időpont egyeztetést követően.

Csendsziget Természetgyógyászat

Csendsziget Természetgyógyászat

Célunk, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő kezelést, legyen az akár egy hosszú nap után kényeztető masszázs, stresszel teli életünkben egy megnyugtató reiki kezelés, vagy kineziológiai oldás, testet kimozgató jóga, ha túlsúllyal küszködünk diétás-tanácsadás, cellulit kezelés vagy fülakupunktúra, fájó csontjainkat átmozgató csontkovácsolás, esetleg gyógytorna, nem utolsó sorban pedig a kíváncsiságunkat kielégítő asztrológia, grafológia, Jantra-elemzés, Tarot kártyavetés.

Czakó Éva

Czakó Éva

Spirituálsi Választerápia - Czakó Éva honlapja

Hirdetés
Dávid Zsuzsa

Dávid Zsuzsa

Bach-virágterápiáról minden.

Elengedni és meggyógyulni

Elengedni és meggyógyulni

Kineziológiáról szóló cikk.

Eőry Emese

Eőry Emese

Segíthetek Neked, ha az életedben elakadtál valahol és nem találod nehéz helyzetedre a megoldást, ha szeretnél rálátni jelen problémád okaira, és szívesen változtatnál rajtuk, ha szeretnél bőséget teremteni életedben és harmóniát, megértést, békességet kapcsolataidban. Ha természetes módszerekkel ( fülakupunktúra, akupresszúra, talpmasszázs, hátizom lazító masszázs köpölyözéssel, moxaterápia, tibeti gyógyító hangrezgés, spirituális választerápia, gyógyító ábrák használata ) gyógyulnál. Ha szívesen tanulnál légzőgyakorlatokat és egyéb meridián gyakorlatokat fogyás, gyógyulás és feltöltődés céljából, hogy ezeket rendszeresen otthon is gyakorold. Ha Te is örömmel lennél természetgyógyász, fülakupunktúrás addiktológus, akupresszőr, hogy nyugtató, méregtelenítő, fájdalomcsillapító kezelésekkel segítsd családtagjaid, barátaid gyógyulását.

Euromedic Diagnosztika

Euromedic Diagnosztika

A Euromedic Diagnosztika szerte Európában kitűnő hírnévnek örvend, ahol csak Magyarország Kft. legfőbb értékei mentén alakítja jövőképét. Az egészségügyi szolgáltatások magas szakmai és minőségi színvonalával megtartja a szolgáltatásait igénybe vevők maximális elégedettségét. A röntgen vagy ultrahang-vizsgálat mellett olyan szolgáltatások is igénybe vehetők, melyek eddig főként csak kórházakban voltak elérhetőek, mint például az MR-vizsgálat, CT-vizsgálat, mammográfia, angiográfiás vizsgálat vagy csontsűrűség-mérés. A cégcsoport Európa legnagyobb magánegészségügyi szolgáltatója, reméljük Ön sem fog csalódni bennünk. Látogasson el oldalunkra és kérjen időpontot még ma.

Fénymadár - isiász, lumbágó, migrén, szédülés, hátfájás, gerincsérv, idegszál be

Fénymadár - isiász, lumbágó, migrén, szédülés, hátfájás, gerincsérv, idegszál be

Fénymadár - isiász, lumbágó, migrén, szédülés, hátfájás, gerincsérv, idegszál becsípődés, csontkovács, zsibbadás, gerincferdülés, hátfájás, migrén

Grafológiával kombinált pszichológiai módszerek

Grafológiával kombinált pszichológiai módszerek

Grafológus pszichológusok nem csak pestieknek gyors megoldást tudnak adni komplex problémáira. Lehetnek különféle problémái, mint családi és párkapcsolati, sőt előfordulhat, hogy mindezt a munkahelyi stressz okozza, akár a munkahelyi alkalmazkodás nehézségei alakíthatják ki. A részletes és biztos önértékelés minden esetben elengedhetetlen. A grafológia segít olyan problémák feltárásában is, amelyek eddig rejtve voltak, melyekre nem is gondol, hogy problémát okoznak esetleg évek óta. Ha úgy dönt, érdekli a kombinált megoldás, hívjon bennünket, biztosan megkapja a megfelelő megoldás kulcsát. Cégeknek tartunk komplex módszerekkel kidolgozott csoportterápiás megoldásokat, akár munkahelyen megoldva. Ki sem kell mozdulnia munkahelyéről, mi elmegyünk munkahelyére.

Gyógyító virágok

Gyógyító virágok

vitamin, vitaminsziget, egészség, highland, fitline, táplálkozás, táplálékkiegészítő, multivitamin

Tuti menü