Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Terápia linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Gyógyulj - Lumbágó [3. oldal]
részletek »

Terápia képes leírás: Gyógyulj - Lumbágó [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: terapia.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 91 db
Gyógyulj a kineziológia segítségével!

Gyógyulj a kineziológia segítségével!

Rosszul érzed magad a bőrödben? A sokadik módszerrel sem megy a fogyás? Leleteid jók, mégis a harmónia megbomlására utaló testi tüneteket produkál a szervezeted? Esetleg folyton kiújul valami betegség nálad? Hívd segítségül a kineziológiát!

Hangtálak hangjai

Hangtálak hangjai

Peter Hess féle Hang Masszázs Terápia. Felhasználás: Gyógyászat, wellness, pedagógia, természetgyógyászat. A hang jótékonyan hat a testi és mentális muködésünkre. A hangtálak többdimenziós hangzással rendelkeznek. Ellazít, oldja a stresszt. Támogatja, serkenti a szervezet öngyógyító folyamatait.

Hellinger Akadémia

Hellinger Akadémia

Hellinger, Bert Hellinger, Hellinger féle, Hellinger akadémia, Hellinger Intézet, Hellinger intenzív, Hellinger Magyarország, családfelállítás, családállítás, morfogenetikus, családfa, családterápia, terápia, sors, sorskönyv, sorsfordító, kollektív tudat, attraktor mező, AFT, energia mező, transzgenerációs, pszichodráma, kognitív, transzperszonális, rendszer, rangsor.

Illóolajos masszázs akár otthon is!

Illóolajos masszázs akár otthon is!

vitamin, vitaminsziget, egészség, highland, fitline, táplálkozás, táplálékkiegészítő, multivitamin

Irodai masszázs

Irodai masszázs

Motiválja munkatársait olcsón és költséghatékonyan a válság idején is masszázzsal. Az irodai mobil masszázs a leghatékonyabb módja, hogy munkatársai mindig frissen, kipihenten dolgozzanak

Kineziológia Portál

Kineziológia Portál

Kineziológia általános bemutatása. Kineziológiai szakágak, A kineziológia eszközeit Dr. George Goodheart fedezte fel az 1960-as években. Az ő koncepcióját felhasználva Dr. John Thie a 70-es években összeállította a Touch for Health (Gyógyító Érintés) rendszerét.

Kis Tahi Mária

Kis Tahi Mária

Amikor lelkünkben felborul az egyensúly, előbb-utóbb megjelennek az első betegségtünetek, figyelmeztetve arra, hogy felfogásunkon, hozzáállásunkon, életmódunkon változtatnunk kell. Kényelmesebb persze csak a tüneteket kezelni a gyógyszerekkel, vagy egyéb módon, de ettől a problémát kiváltó valódi lelki ok nem fog megszűnni, és később újra előtör valahol. Ilyenkor van szükség egy segítőre, aki segít megismerni önmagunkat, hogy rá merjünk lépni a fejlődés útjára, hogy belső világunk (anyagiak, kapcsolatok) is fejlődhessen. Sokszor van Benned olyan gondolat, hogy másoknak akarj megfelelni? orlátok közt élsz? Úgy érzed nincs egy ép kéz-láb ötleted, döntésed sem? Úgy érzed nem szeretnek annyira mint amennyire szükséged lenne rá? Még a pároddal sem működnek úgy a dolgaid ahogy szeretnéd? Se vele, se nélküle' helyzet állt elő a párod és közted? Szívesen megoldanád már ezt a helyzetet? Boldogabb párkapcsolatra vágysz? A szexuális életedet nem tartod kielégítőnek?

Hirdetés
Komáromi Éva

Komáromi Éva

illóolaj aromaterápia gyógynövény gyógyítás egészség bőr ingyen emésztés légzés allergia tanács párologtatás természetgyógyászat.

Kőszegi Zsuzsanna

Kőszegi Zsuzsanna

Ezen az oldalon mindent megtatlálsz a Bach-virággal kapcsolatban. Miben segít a Bach-virágterápia? Hogyan hat a Bach-virágterápia. Kinek, mire ajánljuk. Ki volt Dr. Edward Bach? Mi a Bach-virágok hatásmódja.

Kőszegi Zsuzsanna

Kőszegi Zsuzsanna

A magzati lét a védettség, a harmónia időszakának képzetét ébreszti fel bennünk. Pedig nem is sejtjük, hogy életre szóló sérüléseink, stresszeink jelentős hányadát különös módon épp az anyaméhben szerezzük meg. Sejtjeink ugyanis, mint a filmkockák, mindent rögzítenek. Ezért az anyának nagy a felelőssége, hogy mi rögzül gyermeke sejtjeiben.

Kőszegi Zsuzsanna kineziológus

Kőszegi Zsuzsanna kineziológus

Alternativ gyógyulás a kineziológia, bach-virágterápia, magzatkori stresszoldás, masszázs és önismeret segitségével.

László Erika

László Erika

Spirituális Választerápia (SVT)

Lélek-sziget csoportjai

Lélek-sziget csoportjai

Családfelállítás foglalkozásainkra jelentkezhetsz folyamatosan, csoportok indulnak Budapest, Debrecen és Székesfehérvár városokban. A családunkból induló hatások, generációs minták, dédszüleinkre hatással lévő sorsok, események mind-mind hatnak. A hellinger módszerrel ezek a blokkok feltárhatók és feloldhatók, de nem csak magánéleti és párkapcsolati problémák esetében segít, hanem munkahelyi, karrier, hivatásbeli problémák esetén is. Időpontokat, a családállítás menetét, és ingyenes önismereti tesztünket a honlapon találod!

Lovasterápia gyerekeknek és kamaszoknak

Lovasterápia gyerekeknek és kamaszoknak

A lovas pszichoterápiáról igen kevés információ áll rendelkezésre ma Magyarországon. A honlap részletes leírást ad a módszer lényegéről, a lovasterápiáról általában, arról, hogy milyen lelki betegségek esetén javasolt, hogy hogyan zajlik egy terápiás óra, s miért bír gyógyító erővel az ember-ló kapcsolat. Az oldal szakirodalmi forrásokat is feltüntet lehetőséget adva a további tájékozódásra a témában. A lovas pszichoterápia elsősorban óvodások, iskolások és kamaszok jelentkezését várjuk.

Lumbágó és lelki panaszok gyógyítása

Lumbágó és lelki panaszok gyógyítása

Kiváló szakemberek várják a gyógyulni vágyó pácienseket a Medical 4 You keretein belül a III. kerületben. Előzetes időpont egyeztetést követően lehet részt venni a kezeléseken. A különféle masszázs típusok mellett (tradicionális japán-, svéd-, shiatsu-, aromaterápiás- és életerő masszírozás), melyekkel lumbágós, és gerinc problémákat oldanak meg, többek között foglalkoznak még stresszoldással, és depressziós kezelésekkel is. Kedvező áron nyújtják a szolgáltatásaikat, és készséggel válaszolnak a felmerülő kérdésekre is.

Tuti menü