Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Terápia linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Magyarországi - Potyondi [4. oldal]
részletek »

Terápia képes leírás: Magyarországi - Potyondi [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: terapia.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 91 db
Magyarországi McKenzie Intézet

Magyarországi McKenzie Intézet

A Magyarországi McKenzie Intézetben alkalmazott speciális McKenzie gyógykezelés a gerincproblémák speciális vizsgálati és kezelési rendszere. Ezt a hatékony módszert Robin McKenzie, új-zélandi gyógytornász dolgozta ki. Világszerte az egyik legelterjedtebb és leghatékonyabb gerinckezelési módszer, melyet mára már a világ 40 országában alkalmaznak. Magyarországon leginkább a gyógytornászok munkaköréhez tartozik. Az első alkalmat egy alapos mozgásszervi vizsgálattal kezdi a terapeuta, mely meghatározza a fájdalom okát. Ennek keretében a beteg speciális mozdulatokat és testhelyzeteket ismétel, figyelve közben a fájdalomra gyakorolt hatást. Ezek alapján állítható össze a személyre szóló kezelési program.

Magzatkori stresszoldás

Magzatkori stresszoldás

Vital TV beszélgetés a magzatkori stresszoldásról Kőszegi Zsuzsannával A láthatatlan filmszalag, a pozitív előjelek sokasága, ami jelzi a filmszalagon a rögzült stresszek időpontját és mélységét az elszenvedett fájdalmak vagy akár örömet is jelezhet. Minél több a stressz annál rövidebb az élet. A rögzült stresszek meghatározzák a születendő gyermek egészségi állapotát, társkapcsolatát és anyagi helyzetét. Bármilyen hihetetlen sejtszinten rögzülnek az információk és testszinten betegségek formájában, hordozunk életünk végéig. Bármilyen betegségünk van az első lépcső a gyógyuláshoz vezető úton a lelki oldás, hogy testi szinten javulás következzen be.

Magzatkori stresszoldás videó

Magzatkori stresszoldás videó

Kőszegi Zsuzsanna kineziológus - magzatkori stresszoldás vital tv

Masszázs

Masszázs

DR.IMMUN Egészségportál - Natúr- és gyógynövényalapú kozmetikumok, valamint egészséggel kapcsolatos információk tárháza.

Masszázs, masszázsterápia

Masszázs, masszázsterápia

A masszázs jótékony hatása a szervezetre. Milyen szerepe lehet a masszázsnak a különböző betegségek gyógyításában, megelőzésében? A masszázsterápia előnyei, alkalmazási lehetőségei. A különböző masszázstípusok, masszázsterápiák legfőbb tulajdonságainak, jellemzőinek bemutatása. Mikor nem ajánlottak az egyes masszázsterápiás módszerek, ellenjavallatok.

Mattyasovszky László

Mattyasovszky László

Mattyasovszky László, Bert Hellinger, családfelállítás, rendszerfelállítás, családállítás, családterápia, párterápia, csoportterápia, önismeret, személyiségfejlesztés, továbbképzés, tanfolyam, szeminárium

Menta Egészségközpont

Menta Egészségközpont

Igényes környezetben lehetőség a gyógytornára, rehabilitációs kezelésekre, fájdalomcsillapításra. Nagy tapasztalattal rendelkező, szakképzett gyógytornászok, gyógymasszőrök, terapeuták a legmodernebb eszközök segítségével biztosítják a minőségi egészségügyi ellátást.

Minden az aromaterápiáról nőknek

Minden az aromaterápiáról nőknek

Illóolajok, masszázsolajok használata, aromaterápia nőknek

Molnár Ágnes

Molnár Ágnes

A hangmasszázs terápia menete és hatása.

Hirdetés
Molnár Erika

Molnár Erika

Természetgyógyász - Íriszdiagnoszta - Szemtréner - Fitoterapeuta és Hangmasszázs terapeuta (Peter Hess hangmasszőr) vagyok. Hangmasszázs terapeutaként, tibeti gyógyítással, hangkezelésekkel segítem az egészség, a harmónia visszaállítását. Ezen kívül hangmeditációkat és hangfürdőket tartok, tibeti hangtálakkal és gonggal.

Naturterápia

Naturterápia

Alternativ gyógyulás a kineziológia, bach-virágterápia, magzatkori stresszoldás, masszázs és önismeret segitségével.

Nyirokmasszázs kezelés

Nyirokmasszázs kezelés

Ne küzdjön tovább feleslegesen a nyiroködéma kellemetlen tünetei ellen! Ne szedjen több vízhajtót, ha úgysem használ. Próbálja ki helyette a nyirokmasszázst, melyet kézzel és géppel is végzünk. A nyirokérrendszer keringésének serkentése és a szövetek keringésének javítása nagy előrelépést jelent a nyiroködéma és narancsbőr kezelésének területén. Kezelésünk teljesen természetes, így bárki bátran választhatja. Most év eleji akciónk keretében 5 alkalmas bérletet vehet 5000 Ft-ért. Használja ki és szabaduljon meg minél előbb a dagadt végtagoktól.

Panarom

Panarom

aromaterápia, budapest, kozmetika, masszázs, panarom, tanfolyamok

Papp Rózsa

Papp Rózsa

Papp Rózsa Kineziológus

Piacsek Marianna

Piacsek Marianna

Piacsek Marianna | Kineziológus

Piros Kata

Piros Kata

A Bach-virágterápia szelíd gyógymód, mely képes kiutat mutatni a nehéz helyzetekből. Ha úgy érzi, útmutatásra van szüksége élethelyzete megoldásához, tanulási nehézségei vannak, szorong, fél, depressziós, csalódott, vagy épp párkapcsolati problémával küzd, nem tud helyzetekben dönteni, felborult az egyensúly az életében, akkor a Bach cseppek segítséget nyújtanak

Tuti menü