Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Terápia linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: PszichoFészek - Szynergia [5. oldal]
részletek »

Terápia képes leírás: PszichoFészek - Szynergia [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: terapia.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 91 db
PszichoFészek Pszichológiai Magánrendelő

PszichoFészek Pszichológiai Magánrendelő

A PszichoFészek pszichológiai magánrendelő azzal a céllal jött létre, hogy az élet során felmerülő lelki problémákra komplex segítséget nyújtson. A komplexitást több módon is szem előtt tartja: gyermek és felnőtterápiás segítséget, illetve egyéni és csoportfoglalkozásokat is kínál. Mind az egyéni terápiákban, mind pedig a csoportfoglalkozásokban a módszerek széles skálájáról választhat a segítséget kereső. A rendelőben dolgozó szakemberek szemléletében elsődleges az egymással történő együttműködés, amely egy adott probléma több oldalról való vizsgálatát teszi lehetővé. Szeretettel várjuk azokat, akik úgy érzik életükben elakadást tapasztalnak, vagy csupán a lelki egészségük megőrzésével kívánnak foglalkozni.

Radnai Zsuzsanna

Radnai Zsuzsanna

Peter Hess féle Hang Masszázs Terápia. Felhasználás: Gyógyászat, wellness, pedagógia, természetgyógyászat. A hang jótékonyan hat a testi és mentális muködésünkre. A hangtálak többdimenziós hangzással rendelkeznek. Ellazít, oldja a stresszt. Támogatja, serkenti a szervezet öngyógyító folyamatait.

Rendszerfelállítók Magyarországi Egyesülete

Rendszerfelállítók Magyarországi Egyesülete

A Bert Hellinger által kidolgozott klasszikus családfelállításban és ennek továbbfejlesztett változatában, a rendszerfelállításban professzionálisan kiképzett szakemberek szakmai egyesülete. Szisztemikus fenomenológikus rendszerterápia, életsegítség és tanácsadás, szervezetek működési zavarainak diagnózisa és korrigálása. hungary, magyarország, családállítók, Hellinger, családfelállítók, szervzetfelállítók, professional, professzionális, kiképzett, HELLINGER, EURASYS, CSALÁDÁLLÍTÁS, CSALÁDFELÁLLÍTÁS, FAMILY CONSTELLATION, PROFESSZIONÁLIS, PROFESSIONAL

Sas Viktória - családállítás pszichológus vezetésével

Sas Viktória - családállítás pszichológus vezetésével

Sas Viktória pszichológusként dolgozik családállítással, így szakmailag megbízható embertől lehet segítséget kérni az életben való elakadásokban, nehézségekben, újra visszatérő problémákban. A családállítás egy olyan hatékony pszichológiai módszer, amellyel egy pár órás csoportfoglalkozás keretében fel lehet térképezni problémáink előlünk rejtett gyökerét. Elakadásaink nem mindig saját életünkből fakadnak, hanem átvehetjük szüleink, nagyszüleink megoldatlan problémáit, terheit. A módszer megmutatja, honnan ered a probléma. A családi rendszerben új rendet teremteni úgy lehet, ha megfogalmazásra és kimondásra kerül a valóság, ami valójában a mélyben rejtőzik. Így rituális módon lehet letenni a családból hozott terheket, nem saját érzéseket, megéléseket. Gyakran fontos felismerések jönnek a problémánk kapcsán. Ezáltal tud megindulni a gyógyulás folyamata, ami segít elindítani bennünket saját életünk útján. A családállításon részt vevők sokszor arról számolnak be, hogy akár egy alkalom után szó szerint gyökeres változás történik életükben: káros párkapcsolati minták szűnnek meg, családi viszonyok rendeződnek, nehéz sorsok jobbra fordulnak.

Schulcz Veronika Szombathely

Schulcz Veronika Szombathely

Sokan elhitetik velünk, hogy nincs választásunk..., hogy sablon életek vannak, abszolút igazságok, be kell állni a sorba, és végig kell 'csinálni' az életet. Sokan elvárják, hogy az ő értékrendjük, az ő igazságaik, tapasztalataik szerint éljük az életünket, elvárják, hogy megfeleljünk nekik. Nem kell megfelelned senkinek! Mindenkinek önmagának kell megfelelnie. Ahhoz, hogy önmagad legyél egy olyan világban, ahol azt akarják, hogy olyanná válj, mint bárki más - nehéz csatát kell megvívnod. Önmagunk megismerését, felismerését bizony nem mindig csak örömök - de fájdalmak is kísérik. Ismerd fel, hogy nincsenek problémák, hanem megoldásra váró feladatok vannak! A harcot pedig sosem szabad abbahagynod. VAN választásod, és Te döntesz. Mindig választhatsz szebbet, jobbat! Ha képes vagy megbocsátani, ha képes vagy elfogadni a múltat, és ha, leteszed a múltból cipelt mintákat, sérelmeket és tovább tudsz lépni, ha nem hárítsz, és nem a másikra mutogatsz, nem a körülményeket okolod, ha aktívan vállalod a felelősséget a saját életedért és a változásért, akkor egy megfelelő belső lelki erőre szert téve, képes leszel egy szép jövőt írni magadnak, olyat, amilyenre vágysz! Schulcz Veronika

Spiritmed

Spiritmed

A Spiritmedet azért hoztuk létre, hogy elérhetővé tegyünk olyan eljárásokat, kezeléseket, foglalkozásokat, melyek segítségével csökkenthetőek a stressz és a mindennapi kihívások okozta ártalmak, fokozható a teljesítmény és a koncentrálási képesség, megelőzhetőek betegségek, annak érdekében, hogy egészségesek és sikeresek tudjunk maradni.

Spirituális Tanfolyam

Spirituális Tanfolyam

Komplex Spirituális Képzés Spiritusz I. II. III. Spirituális Tanfolyam Lelkünk Útjai I. Reinkarnációs Tanfolyam Spiritusz Manuálterápia I. Tanfolyam - 4 Végzettséggel - - Lágy Csontkovácsolás - TalpMasszázs - Lazító, Frissítő Masszázs - Spirituális Masszázs Spirituális Képzés, Kezelés, Tanácsadás. Spirituális Tanfolyamok Budapest: Spiritusz I. Spirituális Tanfolyam ( Ajándék!: Forgópálcás Lengyelbot ) Tanfolyam Leírása: A Spiritusz I. Spirituális tanfolyam, beavatás a spirituális életbe, egy igazi alapozó tanfolyam. A tanfolyam ajánlott minden útkereső számára! Tanfolyam Ideje: 2 nap Tanfolyam Tematika: - Spirituális Fogalmak és Lehetőségek Tisztázása - Rezgésszám Emelés - Radiesztézia - Földsugárzás mérés - Alapvető Spirituális Védelmi Rendszerek - Energia Kezelés és Gyógyászat - Auralátás - Csakraharmonizálás - Önfejlesztő Meditációs Technikák - Jövő Programozás - Gondolataink Teremtő és Pusztító Erejének Felismerése - Lelki Állóképesség Megteremtése A Spiritusz I. Spirituális Tanfolyam Ára: 19,000 Ft Tanfolyami jegyzetet adunk!

Spirituális Választerápia

Spirituális Választerápia

A Spirituális Választerápia egy gyengéd módszer arra, hogy megtaláljuk és feloldjuk az előző életekben gyökeredző, életről életre átvitt, megoldatlan, a jelenben is problémát okozó blokkokat, hogy több pozitív, támogató energiát felhasználva szabadabb és boldogabb életet éljünk. Az előző életek vizsgálatán kívül, még a belső gyermek (jelen élet gyermekkora) sérüléseit is lehet tisztítani ezzel a módszerrel. Látogass el honlapomra, és olvashatsz még a transzlégzésről, újjászületésről, légzésterápiáról, fény-,kristály- és színterápiáról, Élet Mandalája oldásról, tibeti energiaharmonizációról és sok más érdekességről is.

Hirdetés
Spirituális Választerápia

Spirituális Választerápia

SVT, SRT, Spiritual, Spirituális, Spirituális Választerápia, Választerápia, Spiritual Response Therapy, Robert, Detzler, High Self, Higher Self, Spiritual Guidance, Felső Én, Felsőbb Én, Szellemi vezettetés, inga, Akasha, Akasha krónika, Lélek, Szellem, Lélekvándorlás, Előző élet, Szabadság ösvénye, lélek újjáteremtés, Spirituális Újjáépítés, spirituális válasz terápia, svt, lélekgyógyászat, Szeretet

Spirituális Választerápia

Spirituális Választerápia

www.spiritualis.hu, betegség, a lélek felemelkedése, a lélek teremto ereje, a szelíd gyógymód, a víz üzenetei, agyhangolás, agymuködés harmonizálása, Akasha krónika, álmatlanság, alternatív gyógyítás, angyalok üzenete, Atlantisz, átprogramozas, Aura-soma terápia, az élet értelme, bach virág terápia, bal es jobb agyfélteke harmonizalasa, belso gyermek, belso mosoly, belso nyugalom, beszélgetés Istennel, blokkok eltávolítása a közvetlen gyógyításhoz, blokkok oldása, blokkoldás, csodálatos gyógyulás, delfin tudat, ezoterikus, Felsobb én, Isteni gyógyitó ero, Mary Ann Detzler, Robert Detzler, Spiritual Response Association, Spiritual Response Therapy, spirituális belso gyermek, spirituális élmény, spirituális fejlodés, spirituális gyógyitás, spirituális kezelések, Spirituális Válasz Terápia, spirituális választerápia, spirituálisválaszterápia, svt, testújjáepítés, Végtelen Tanács, OM mantra

Subrosa

Subrosa

Segítünk az embereknek visszaadni a nyitottságukat és a változásra váloztatásra való képességüket, hogy megvalósíthassák céljaikat belso és külso világukban egyaránt.

Sunorange

Sunorange

Tudjuk, hogy a gondolat, energia, hullám és rezgés, mely nem ismer távolságot, határokat.

Széchenyi Egészségügyi Központ

Széchenyi Egészségügyi Központ

Gyógyuljon tudatosan a Széchenyi Egészségügyi Központ segítségével.

SzeverMed Mozgásszervi Központ

SzeverMed Mozgásszervi Központ

Egészségügyi magánrendelőnkben, a Szevermed Egészségügyi és Rehabilitációs Kft.-nél elérhető gyógykezelések a következők: gyógymasszázs, gyógytorna, McKenzie módszer. Gerincsérv, gerincbántalmak, hátfájás, derékfájás kezelésére specializálódtunk. Fő tevékenységünk a gerinc megbetegedések diagnosztikája, konzervatív kezelése, az esetleges műtétekre való felkészítés és utókezelés. Magánrendelőnkben kitűnően képzett szakorvosok, gyógymasszőrök, gyógytornászok dolgoznak. A gyógytorna területén is szakosodtunk. Gyógytorna módszereink között specialitásunk a McKenzie módszer. Ez a módszer a gerincproblémák speciális vizsgálati és kezelési módja. Gerincferdülés kezelése terén rendkívül hatékony gyógytornát, a Schroth módszert is alkalmazzuk.

Sztupák Andrea

Sztupák Andrea

kineziológia, Pécs, kineziológus, természetgyógyászat, stresszoldás,

Szynergia

Szynergia

Szynergia Természetgyógyászat

Tuti menü