Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Terápia linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Természetes - Vitalport [6. oldal]
részletek »

Terápia képes leírás: Természetes - Vitalport [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: terapia.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 91 db
Természetes aromavíz rendelés

Természetes aromavíz rendelés

Napjaink során számos káros anyagot tartalmazó áruval találkozunk. Ételeinket, kozmetikumainkat mérgezik ezek a mesterséges anyagok. A bionóm termékek minden káros összetevőtől mentesek. A pozitív élettani hatások miatt a bio termékek népszerűsége szakadatlanul nő. Az egészséges élet jelentős részét képzik a bio cikkek. Allergiásoknak kimondottan ajánlott a tünetek csökkentése érdekében. A Bionom bio bolt a bio termékek széles skáláját tartalmazza. Gondosan ügyelve arra, hogy a bio termék valóban mentes legyen minden egészségtelen összetevőtől.

Transzlégzés központ, Götz Gábor

Transzlégzés központ, Götz Gábor

Saját tapasztalatomon keresztül jutottam el ide, hogy megoszthatom veled most azt a tapasztalatot, ami nekem is olyan sok változást hozott jó irányban az életemben. Annyira hálás vagyok ezeknek a gyógyító energiáknak, hogy hivatásomnak választottam, minél több emberhez eljusson ez a szellemi táplálék, amivel egy teljesebb életet kaphatsz Te is. Mélyebb összefüggéseket érthetsz meg, amivel a problémáid gyökerét orvosolhatod. Amiben tudlak támogatni: - önismeret - stresszoldás - veszteség feldolgozása - életminőség javítása - egészség megőrzés, prevenció - érzelmi blokkok oldása - születés előtti és utáni (pre- perinatális) traumák oldása - intuíció fejlődése - érzelmi intelligencia fejlődése - anyagi fejlődés, bőség - párkapcsolat teremtése, teljesebbé tétele - nemiséged megélése - szexuális blokkok oldása - gyermekáldás, pszichés meddőség oldása - fóbiák, félelmek oldása - dogma nélküli spirituális útkeresés, fejlődés

Tuboly Beatrix

Tuboly Beatrix

Lélekvirág - természetgyógyászat, életmód, spiritualitás, Peter Hess-féle tibeti hangmasszázs

Viszlát, negatív energiák!

Viszlát, negatív energiák!

Viszlát, negatív energiák! | bulvaros.hu

Vitalport Egészségcentrum

Vitalport Egészségcentrum

Magyar orvosokból és mérnökökből álló kutató-fejlesztő csoport 10 éves kutatómunka során kidolgozta azt a rendszert, amely mérföldkőnek számít. Ez a IBR System, vagyis az Integrált Biológiai Szabályozó Rendszer. Nekik sikerült a világon először olyan bioelektromos jelsorozatokat elvezetni a testfelületről, amelyeket a beteg szervezete a berendezés által előállított speciális jelsorozatokra adott. A feltalálók egzaktan meg tudták mérni és grafikusan megjeleníteni a betegek szervezetének speciális, indukált bioelektromos jelzéseit. Ezt alkalmazzák kitűnő eredménnyel a diagnosztikában és a terápiában. A beteg szervezetének saját, elektromos válaszait használják fel ahhoz, hogy a páciens önszabályozó, öngyógyító folyamatait serkentsék, optimalizálják.

Tuti menü