Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kineziológia képes leírás - Terápia.tlap.hu
részletek »

Kineziológia - Terápia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: terapia.tlap.hu » Kineziológia
Keresés
Találatok száma - 12 db
Bánfi Andrea

Bánfi Andrea

Széles körű segítségnyújtás testi, lelki problémákra! Kineziológia sok éves tapasztalattal: szorongás, pánik, tanulási, párkapcsolati zavarokra. Választható egyéni és csoportos gyógyulások, tréningek. 'Gondolatmozdító' (elgondolkoztató olvasnivalók sok témában), 'Pihentető percek' a kikapcsolódásért, Chi Kung oktatása, Gyógyítás hangokkal: testmasszázs, meditáció, aktuális hírek, tanfolyamok.

Elengedni és meggyógyulni

Elengedni és meggyógyulni

Kineziológiáról szóló cikk.

Gyógyulj a kineziológia segítségével!

Gyógyulj a kineziológia segítségével!

Rosszul érzed magad a bőrödben? A sokadik módszerrel sem megy a fogyás? Leleteid jók, mégis a harmónia megbomlására utaló testi tüneteket produkál a szervezeted? Esetleg folyton kiújul valami betegség nálad? Hívd segítségül a kineziológiát!

Kineziológia Portál

Kineziológia Portál

Kineziológia általános bemutatása. Kineziológiai szakágak, A kineziológia eszközeit Dr. George Goodheart fedezte fel az 1960-as években. Az ő koncepcióját felhasználva Dr. John Thie a 70-es években összeállította a Touch for Health (Gyógyító Érintés) rendszerét.

Kis Tahi Mária

Kis Tahi Mária

Amikor lelkünkben felborul az egyensúly, előbb-utóbb megjelennek az első betegségtünetek, figyelmeztetve arra, hogy felfogásunkon, hozzáállásunkon, életmódunkon változtatnunk kell. Kényelmesebb persze csak a tüneteket kezelni a gyógyszerekkel, vagy egyéb módon, de ettől a problémát kiváltó valódi lelki ok nem fog megszűnni, és később újra előtör valahol. Ilyenkor van szükség egy segítőre, aki segít megismerni önmagunkat, hogy rá merjünk lépni a fejlődés útjára, hogy belső világunk (anyagiak, kapcsolatok) is fejlődhessen. Sokszor van Benned olyan gondolat, hogy másoknak akarj megfelelni? orlátok közt élsz? Úgy érzed nincs egy ép kéz-láb ötleted, döntésed sem? Úgy érzed nem szeretnek annyira mint amennyire szükséged lenne rá? Még a pároddal sem működnek úgy a dolgaid ahogy szeretnéd? Se vele, se nélküle' helyzet állt elő a párod és közted? Szívesen megoldanád már ezt a helyzetet? Boldogabb párkapcsolatra vágysz? A szexuális életedet nem tartod kielégítőnek?

Kőszegi Zsuzsanna kineziológus

Kőszegi Zsuzsanna kineziológus

Alternativ gyógyulás a kineziológia, bach-virágterápia, magzatkori stresszoldás, masszázs és önismeret segitségével.

Papp Rózsa

Papp Rózsa

Papp Rózsa Kineziológus

Piacsek Marianna

Piacsek Marianna

Piacsek Marianna | Kineziológus

Hirdetés
Schulcz Veronika Szombathely

Schulcz Veronika Szombathely

Sokan elhitetik velünk, hogy nincs választásunk..., hogy sablon életek vannak, abszolút igazságok, be kell állni a sorba, és végig kell 'csinálni' az életet. Sokan elvárják, hogy az ő értékrendjük, az ő igazságaik, tapasztalataik szerint éljük az életünket, elvárják, hogy megfeleljünk nekik. Nem kell megfelelned senkinek! Mindenkinek önmagának kell megfelelnie. Ahhoz, hogy önmagad legyél egy olyan világban, ahol azt akarják, hogy olyanná válj, mint bárki más - nehéz csatát kell megvívnod. Önmagunk megismerését, felismerését bizony nem mindig csak örömök - de fájdalmak is kísérik. Ismerd fel, hogy nincsenek problémák, hanem megoldásra váró feladatok vannak! A harcot pedig sosem szabad abbahagynod. VAN választásod, és Te döntesz. Mindig választhatsz szebbet, jobbat! Ha képes vagy megbocsátani, ha képes vagy elfogadni a múltat, és ha, leteszed a múltból cipelt mintákat, sérelmeket és tovább tudsz lépni, ha nem hárítsz, és nem a másikra mutogatsz, nem a körülményeket okolod, ha aktívan vállalod a felelősséget a saját életedért és a változásért, akkor egy megfelelő belső lelki erőre szert téve, képes leszel egy szép jövőt írni magadnak, olyat, amilyenre vágysz! Schulcz Veronika

Subrosa

Subrosa

Segítünk az embereknek visszaadni a nyitottságukat és a változásra váloztatásra való képességüket, hogy megvalósíthassák céljaikat belso és külso világukban egyaránt.

Sztupák Andrea

Sztupák Andrea

kineziológia, Pécs, kineziológus, természetgyógyászat, stresszoldás,

Tuti menü